Graffiti verwijderen

Graffiti als kunstuiting kan erg mooi zijn. Wanneer graffiti op uw muur is aangebracht zonder overleg of doel, kan het uw gevel of muur flink ontsieren. Wilt u de Graffiti laten verwijderen? Job Procleaning staat dan graag voor u klaar om deze graffiti van uw gevel of muur te verwijderen. Daarbij letten we altijd op de ondergrond van uw muur of gevel. Met de nieuwste technieken en duurzame middelen herstellen we uw gevel en muur snel en gemakkelijk.

We gebruiken verschillende methoden om de graffiti te verwijderen:

  • Graffiti verwijderen via stoomcleanen
Onder hoge druk verwijderen we de graffiti met heet water. Door het hete water, verdwijnt de graffiti gemakkelijk van de muur. Deze manier van verwijdering is bovendien natuurlijk en vereist dus geen andere schoonmaakmiddelen.
  • Verwijderen van graffiti via reinigingsmiddel

Onze specialisten verwijderen graffiti met een duurzaam, biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel dat ervoor zorgt dat de verf op een snelle manier wordt verwijderd.
Mocht deze natuurlijke manier van reinigen niet voldoende zijn, dan is het mogelijk om een anti-graffiticoating te gebruiken. Daarover adviseren we u graag.

Uw muur  of gevel ontdoen van graffiti?

Wilt u meer weten over graffitiverwijdering? Wij helpen en adviseren u graag verder. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.

 

Neem Contact op