Glasbewassing

Op zoek naar een glazenwasser van een professioneel schoonmaakbedrijf? Glasbewassing is een van onze paradepaardjes. Uw ramen en kozijnwerk zijn letterlijk en figuurlijk een weerspiegeling van uw organisatie. Schone raampartijen zorgen voor een nette, verzorgde uitstraling. U vindt onze ervaren VCA-gediplomeerde glazenwassers in Breda en omgeving op verschillende locaties, zoals appartementencomplexen en kantoorpanden. Onze glazenwassers beschikken over de ervaring om uw ramen aan zowel de binnen- als buitenzijde zo efficiënt mogelijk te wassen. Ook de kozijnen worden hierbij meegenomen. Nadat u uw aanvraag heeft ingediend, maken we een projectinventarisatie om te bepalen welke bewassingsmethode het beste past bij uw bedrijf.

Glazen wassen: onze glasbewassingsmethoden

Glasbewassing kent verschillende technieken. Onze specialisten beheersen alle facetten die hierbij komen kijken. U kunt bij ons terecht voor:

  • Traditionele glasbewassing 
  • Telescopische glasbewassing
  • Glasbewassing met behulp van hoogwerkers
  • Glasbewassing met behulp van een gondelinstallatie

Telescopische glasbewassing:

Hoe bereik je raampartijen op grote hoogte? Dankzij telescopische glasbewassing. Dit systeem om raampartijen op grote hoogte te wassen, noemen we ook wel tucker pole. Ideaal voor kantoorpanden op hoogte. Vanaf de grond bedient onze glazenwasser een telescoopstok met een borstel waaruit onder lage druk osmosewater gespoten wordt. Dit water wordt gebruikt om de grote raampartijen op een efficiënte manier te reinigen.

Speciaal gefilterd water voor een streeploos resultaat

Onze glazenwasser maakt uw ramen schoon met speciaal water, dat we ook wel ‘osmosewater’ noemen. In dit water is geen kalk aanwezig. Het gefilterde water en de borstelende werking zorgen voor een glanzend en streeploos resultaat.

Meer weten?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze werkzaamheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan of mail of bel ons! Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.