Gevelreiniging

Uw gevel laten reinigen? Job Procleaning levert professionele en kwalitatieve gevelreiniging. Wind, regen, vorst: uw gevel heeft het vooral in de herfst en wintermaanden zwaar te verduren. Het is daarom goed om regelmatig uw gevel te laten reinigen en impregneren. Hierdoor blijft uw pand representatief en gaat u vocht, schimmelvlekken en isolatieproblemen voor langere tijd tegen. Onze gevelreinigers zijn ervaren en weten welke materialen en apparatuur het meest geschikt zijn voor uw gevel. Job Procleaning Roosendaal werkt alleen met de minst milieubelastende reinigingsproducten.

Gevelreiniging: de werkwijze

Aanslag kan door allerlei oorzaken op uw muur en in de voegen terechtkomen. Denk aan vervuiling door de wisselende weersomstandigheden. Uw muren kunnen hierdoor groen, wit of soms helemaal zwart kleuren. Naast het verwijderen van natuurlijke vervuiling, zijn we gespecialiseerd in het verwijderen van vervuiling door andere factoren zoals graffiti.

Gevels die we onderhouden zijn onder meer:

  • Stenen gevels
  • Damwandbeplating
  • Trespabeplating
  • Sandwichpanelen

Onze specialisten verwijderen deze vormen van vervuiling van gevels via:

  • Hogedrukreiniging met water:

Om de gevel goed schoon te maken, reinigen we deze met behulp van koud of heet water. Onder hoge druk spuiten we het water tegen de gevel. Door deze hoge druk, zorgen we ervoor dat de gevel tijdens het reinigen niet beschadigt. Bovendien is deze manier van reinigen heel effectief vanwege het snelle, schone resultaat.

  • Vervolgens optioneel impregneren (hydrofoberen):

We maken de gevel waterafstotend door het aanbrengen van een impregneervloeistof of créme. Deze vloeistof beschermt de gevel of muur tegen vooraf indringen van vuil en vocht. Impregneren zorgt voor een langere levensduur van uw gevel.

Meer weten over gevelreiniging?

Wilt u uw gevel laten reinigen door middel van hoge druk? Wij nemen de reiniging van uw gevel graag voor onze rekening. Onze specialist adviseert u graag over welke methode het meest geschikt is voor uw kostbare gevel. Wij zijn gevestigd in Roosendaal en werken in onder andere BredaBergen op ZoomEtten-LeurRucphenZevenbergenHalsterenTholenOudenbosch en Dinteloord.