professionals in schoonmaak

Historie

 1. 1958

  Start van schoonmaakbedrijf door “opa” Jac Jobse sr.

  De liefde voor het schoonmaakvak bloeide al vroeg op bij de familie Jobse. Meer dan 50 jaar geleden startte Jac Jobse sr. een glazenwasserij, wat later uitgroeide tot een prachtig middelgroot schoonmaakbedrijf met een goede naam in de regio West-Brabant. Jac ging in Roosendaal als zelfstandig glazenwasser aan de slag onder de toepasselijke naam: ‘Job knapt ’t op. Al snel groeide de klantenkring van Jac.

 2. 1963

  Van bakfiets naar 1e bedrijfsauto

  Jac s.r. reed op zijn bakfiets met zijn emmertje water en sop de Roosendaalse straten af. Het begon allemaal met het wassen van ramen. Binnen no-time was Jobse een bekende Roosendaalse glazenwasser. De vele aanvragen waren bijna niet bij te benen: het werd tijd voor het grotere werk. Jobse besloot zijn bakfiets in te ruilen voor een bedrijfsauto en struinde bepakt met ladders heel Roosendaal en omgeving af.

 3. 1970

  Jac Jobse j.r. neemt het bedrijf over

  De oudste zoon, Jac jr., neemt het bedrijf en werkzaamheden over van zijn vader.

 4. 1972

  Ook de broers Ben s.r. en Theo treden toe in het familiebedrijf

  Twee jaar na Jac j.r. treden ook zijn broers Ben s.r. en Theo toe in het schoonmaakbedrijf.

 5. 1975 – 1985

  Uitbreiding van schoonmaakdiensten

  De drie broers gingen zich naast glasbewassing ook specialiseren in andere schoonmaakdiensten zoals, schoonmaakonderhoud, gevelreiniging en schoorsteenvegen. Op deze wijze kon het bedrijf goed inspelen op de wensen van de klanten. Het bedrijf groeide uit tot een grote speler in de regionale schoonmaakbranche met een behoorlijke klantenkring.

 6. 1992

  Verhuizing naar het huidige bedrijfspand

  In 1992 werd verhuisd naar een nieuw bedrijfspand, waar zowel voldoende ruimte is voor een kantoor als magazijn voor de opslag van alle schoonmaakmaterialen en middelen. Door de groei was de oude locatie te klein geworden.

 7. 1994

  Bedrijfsnaam wordt omgezet van “Job knapt ’t op” naar “Job Procleaning”

  Dankzij flinke inspanningen van de broers groeide Job knapt ‘t op uit tot een gevestigde naam in schoonmaakland. Echter wilde de broers dat de bedrijfsnaam wat moderner werd en “schoonmaak” uitstraalde. De naam “Job knapt ’t op” werd ingeruild voor Job Procleaning.

 8. 2000

  Met een nieuw bedrijfslogo de 21e eeuw in

  In 2000 wordt het bedrijfslogo ook gemoderniseerd, zodat het klaar is voor de nieuwe eeuw. De slogan “professionals in schoonmaak” wordt toegevoegd zodat de dienstverlening direct duidelijk wordt voor bedrijven die Job Procleaning nog niet kennen.

 9. 1-1-2011

  Derde generatie

  Per 1-1-2011 hebben Bas Jobse en Ben Jobse j.r. het stokje overgenomen van hun vaders. Zo is de continuïteit van een echt familiebedrijf ook voor de volgende decennia gewaarborgd.

 10. 2013

  Het kantoorpand is volledig verbouwd

  Het kantoorpand is volledig verbouwd naar de moderne maatstaven. De nieuwe uitstraling is fris met duurzame oplossingen. Uiteraard is er ook ruimschoots plaats gemaakt voor meer dan 50 jaar geschiedenis als schoonmaakbedrijf.

 11. 1-2-2014

  Vandaag de dag

  Inmiddels bestaat Job Procleaning uit ruim 100 medewerkers en een behoorlijke klantenkring. Daar zijn wij best een beetje trotst op. Door het leveren van een uitgebreid dienstenpakket, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijk contact hopen wij zowel bestaande als nieuwe klanten in de toekomst van dienst te mogen zijn.

 12. 1-4-2015

  Job Procleaning blijft een echt familiebedrijf

  Na het vertrek van Ben j.r. is Jeroen Jobse toegetreden tot het familiebedrijf om het team te versterken.

 13. 1-1-2020

  Bedrijfsovername

  Job Procleaning heeft na een zorgvuldige verkenning Glazenwassersbedrijf Schoonmaakbedrijf- en Schoonmaakbedrijf A.C. Paulusse gevestigd in Breda overgenomen.

 14. 2022

  Metamorfose

  Het kantoorpand is volledig verbouwd om voldoende werkplekken te generen. Daarnaast is er een professionele was voorziening gecreëerd en zijn er nieuwe toiletgroepen gebouwd. Op de begane grond is er een mooie, ruime en gezellige kantine gemaakt, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke koffie. Naast een ruime kantoortuin op de begane grond zijn er extra ruimtes gebouwd op de 1e verdieping. Alles wordt bewaakt door een nieuw alarm/ rookmelder systeem en professioneel camerasysteem. We zijn klaar voor de toekomst!