professionals in schoonmaak

Onze verbouwing van het bedrijfspand is klaar!

In 2 fases hebben wij dit jaar ons kantoorpand helemaal verbouwd! Ons interieur heeft nu een moderne & frisse uitstraling. We hebben duurzame technologie gebruikt, zoals LED-verlichting. Tevens verwijzen wij sfeervol naar onze rijke historie als schoonmaakbedrijf. Een bezoekje waard dus...

Medio april zijn we begonnen met fase 1 van de verbouwing. Doelstelling was om één grote kantoortuin te creëren, met voldoende lichtinval aan de voorzijde van het pand. Plafonds, wanden en vloeren werden volledig gestript. Daarnaast moest een muur worden verwijderd en draagbalk worden ingebracht. De volledig voorgevel werd vervangen voor kunststof kozijnwerk met HR++ isolatieglas. Daarna kon gestart worden met de afwerking en aanleg van de ICT-voorzieningen. Als laatste werd de kantoortuin ingericht met nieuwe bureaus en kasten in chateau eiken stijl! Fase 1 werd volgens planning volledig afgerond half mei!

De 2e fase is gestart begin september. Doelsteling deze keer om de vergaderruimte te verbouwen én het kantoor van de werkplanning & kantine te verbouwen en zelfs uit te breiden! Ook in al deze ruimten moest alles worden gestript. Het meeste werk ging echter zitten in de uitbreiding! Al het kozijnwerk, incl. die van de entree werd vervangen door kunststof kozijnwerk. Ook aan de luchtvochtigheid op kantoor en de kantoorplanten is gedacht. Ook hier werd alles ingericht met nieuw en modern meubilair. Half oktober werd de volledig verbouwing afgerond!

Ons kantoor heeft nu de gewenste uitstraling die past bij een professionele dienstverlener. Door het creëren van een efficiente en prettige werksfeer voor onze medewerkers hopen wij onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn!

U bent van harte welkom!