professionals in schoonmaak

Nieuwe schoonmaakdienst: reinigen van zonnepanelen

Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen om elektriciteit mee op te wekken. Voor een optimale energie-opbrengst moeten deze zonnepanelen ook worden gereinigd. Job Procleaning doet dit vakkundig en snel!

Uit onderzoek is gebleken dat het rendement van zonnepanelen flink afneemt als gevolg van vuil zoals: stof, vogelpoep, mosvorming, kalk, etc. De opbrengst kan afnemen tot ongeveer 20%. Een verstoring van de zonnecellen kan disfunctioneren en op lange termijn zelfs schade toebrengen aan uw zonnepanelen. Het professioneel laten reinigen van uw zonnepanelen is dus de moeite waard!

Hoe reinigt Job Procleaning uw zonnepanelen professioneel en snel?

Een regenbuitje is niet voldoende om al het vuil weg te spoelen. Het wassen van de zonnepanelen moet absoluut zonder schoonmaakmiddelen of chemicaliën gebeuren. Job Procleaning bewast uw zonnepanelen met osmose-water, dus zonder toevoeging van schoonmaakmiddelen. Wij gebruiken dus osmose-water en een speciale zachte borstel. Dit laatste om te zorgen dat er geen krassen worden veroorzaakt, wat kan resulteren in een lager rendement. Meer informatie over het reinigen van zonnepanelen.