professionals in schoonmaak

Na 37 jaar gaat Ria met welverdiend pensioen!

Ria van Merode is sinds 29-6-1977 in dienst bij Job Procleaning. Na 37 prachtige dienstjaren met vele mooie herinneringen komt er toch een einde aan haar schoonmaakcarriére... of toch niet?

Op 31 juli j.l. ging Ria officieel met pensioen, dus werd zij even goed in het zonnetje gezet. Samen met Ben Jobse s.r., zelf ook net 65 worden, werden meteen mooie herinneringen opgehaald uit het verleden.

Toen Ria 28 werd is zij begonnen als schoonmaakster bij ons schoonmaakbedrijf, wat toen nog Job knapt 't op heette. Zij heeft dus alle generaties meegemaakt en is altijd trouw gebleven aan het bedrijf. Het is een bijzonder unieke gebeurtenis dat iemand zo lang voor één bedrijf werkzaam is. Wij zijn bijzonder trots dat Ria zo ontzettend lang bij ons heeft gewerkt en dit altijd naar volle tevredenheid van ons én de klant.

Ria en Job knapt 't op / Job Procleaning

Ria haar eerste schoonmaakproject was bij de Gemeente Roosendaal, waarna zij ook de Sociale Dienst is gaan schoonmaken.

Mooie herinneringen bewaart Ria aan de tijd dat ze samen met Coba, met wie ze nog steeds goed bevriend is, woonhuizen schoonmaakte. 's Ochtends stapte ze samen in de bus om veelal samen met Theo Jobse zoveel mogelijk huizen helemaal spik en span te maken. Het was soms ongelooflijk zwaar werk, maar er werd ook bijzonder veel gelachen.

"Theo kon af en toe nogal eens drammen dat er keihard doorgewerkt moest worden, maar wel op een leuke manier! Toen Theo 50 werd en dit groots vierde in café de Raatskelder mochten Coba en ik ook komen op het feest. Omdat er zoveel respect was over en weer wilde hij dat we ook mee kwamen feesten. Een heel mooi moment", aldus Ria.

Andere projecten waar Ria werkzaam was waren: Ford Parkgarage, Jacobs Elektro en Poppelaars Accountants en de schoonmaak van verschillende kantoren. De laatste jaren is Ria werkzaam geweest bij schilderbedrijf Liebreks. Ook hier heeft zij een bijzonder goede verstandhouding opgebouwd. Iedere vrijdag zorgde de familie Liebreks voor worstenbrood, ook voor mij. Ondanks dat ik daar natuurlijk voor Job Procleaning als interieurverzorgster werkte hebben ze mij altijd een ontzettend warm en gewaardeerd gevoel gegeven. Ze zagen mij eigenlijk als één van hun eigen medewerkers. Met bedrijfsuitjes e.d. werd ik ook altijd uitgenodigd. Een heel fijn bedrijf, waar ik de laatste decennium met veel plezier heb mogen werken.

En wat gaat Ria doen nu ze met pensioen is?

"Stilzitten is niks voor mij! Mij zal je ook niet snel in de stad zien rondkuieren. Ik vind het gewoon leuk om bezig te zijn en gelukkig heb ik kunnen regelen met Job Procleaning en Liebreks dat ik voorlopig nog een tijdje kan doorwerken! Dus stiekem ga ik nog niet echt met pensioen."

Ria bedankt!

Wij hebben Ria leren kennen als een iemand die ontzettend loyaal is, niet vies is om hard te werken en zich door haar fijne persoonlijkheid altijd geliefd maakte bij elke opdrachtgever. Als medewerkster was zij een echt visitekaartje voor ons bedrijf. Maar ook op persoonlijk vlak hebben wij Ria leren kennen als een warm mens, altijd begaan met anderen en met het hart op de juiste plaats. Als je met Ria praat dan gaan haar ogen altijd stralen als ze begint over haar 2 kleinkinderen, waar ze ongelooflijk trots op is.

Namens alle generaties van ons familiebedrijf willen wij Ria ontzettend hartelijk danken voor 37 fantastische jaren binnen ons bedrijf. Ria is echt onderdeel geworden van onze bedrijfsgeschiedenis. Wij wensen haar veel geluk toe en dat zij veel mag gaan genieten! Ria bedankt!