professionals in schoonmaak

Moeder en dochter vormen al jaren een top schoonmaakteam!

Moeder en dochter verzorgen samen het schoonmaakonderhoud op een avondproject in Breda. Mieke werkt al 5 jaar voor schoonmaakbedrijf Job Procleaning. Sinds 4 jaar werkt zij samen met haar dochter Sylvia. Je zou bijna kunnen spreken van een familiebedrijf binnen een familiebedrijf.

Hett is natuurlijk vrij uniek dat moeder en dochter samenwerken en dit al bijna 5 jaar! Mieke en Sylvia zijn beide tevreden over de samenwerking en ook de klant is al jaren bijzonder tevreden over de kwaliteit. Wij vonden wij het daarom tijd voor een mini-interview!

Wat vinden jullie er van om als moeder en dochter samen te werken?

"Het is over het algemeen altijd gezellig en vetrouwd om samen te werken. We hebben veel gemeen en vullen elkaar ook goed aan! We bespreken meestal onze dag tijdens het werk, maar zijn tegelijkertijd wel serieus met ons werk bezig. De tijd vliegt zo voorbij! En hoewel we elkaar dagelijk zien, betrappen we onszelf er toch vaak op, dat we in het weekend alsnog bellen of bij elkaar langs gaan!"

Wat vinden jullie van het schoonmaakwerk én het contact met medewerkers van de opdrachtgever waar jullie werken?

"Het schoonmaakwerk dat wij uitvoeren is vaak hetzelfde. Echter kan het de ene dag zwaarder zijn dan de andere, uiteraard afhankelijk van de bevuiling. Het contact met de medewerkers is veelal erg positief. We voelen ons gewaardeerd, worden fijn behandeld én er is ook regelmatig ruimte voor een praatje en een lolletje."

Zouden jullie nog iets kwijt willen?

"Werken is altijd een stuk leuker als je het gezellig hebt op je werk! En geloof ons dat hebben we! Daar pikt iedereen de vruchten van mee!"

Wij hopen dat moeder en dochter nog jaren samen werkzaam zullen zijn!

Als familiebedrijf wisten wij natuurlijk al langer dat samenwerken met een gezinslid succesvol kan zijn. Echter is het toch goed om te zien dat dit in praktijk ook weer het geval is. Moeder Mieke neemt ook op het werk een "leidinggevende rol" op zich en ze gaan ook kijken naar de smart cleaning methode. Mooi om te zien dat beide interieurverzorgster ons bedrijf zo goed vertegenwoordigen!

Wilt u ook dat moeder en dochter bij u komen schoonmaken? Vraag dan een schoonmaak offerte aan!