professionals in schoonmaak

BHV cursus een succes!

Op donderdagmiddag 23 oktober kregen alle VCA gecertificeerde medewerkers van Job Procleaning een cursus BHV. Interessant en bovenal bijzonder leerzaam!

De BHV cursus werd verzorgd door Lex van All-In Safety uit Steenbergen. Een op-maat programma was samengesteld, zodat in 5 uur de belangrijkste onderwerpen aan bod kwamen. De onderwerpen waren mede gebaseerd op onze RI&E en eventuele gevaren die onze medewerkers in hun dagelijkse uitvoering kunnen tegenkomen.

De cursus was een combinatie van theorie en 't in praktijk brengen van eerste hulp. Reanimatie, gebruik AED, het verzorgen van diverse wonden en blussen van branden, waren een van de leerzame momenten.

We kunnen terugblikken op een bijzonder leerzame middag. Onze medewerkers zijn zo beter in staat om juist te handelen, mocht een situatie zich voordoen. Het belangrijkste vonden we het enthousiasme van onze medewerkers en direct de conclusie getrokkenen dat een BHV cursus jaarlijks op de agenda moet komen. Een tip voor elk bedrijf die dit nog niet doet. Want veiligheid boven alles!

Wij willen Lex bedanken voor de leerzame middag!

Interesse gekregen in onze BHV gecertificeerde schoonmakers? Vraag dan nu een schoonmaak offerte aan!