Nieuws

 • 19-04-2018

  Kantoor schoonmaken: dé tips van onze specialisten

  In Nederland brengen we een groot deel van onze tijd door op ons werk. Ondanks dat de Nederlander wekelijks gemiddeld het minste aantal uren werkt ten opzichte van de rest van Europa, breng je al snel zo’n 8 uur per dag door achter je bureau! Een onhygiënische werkomgeving kan dus ook voor grote gezondheidsrisico’s zorgen. Het is dus van groot belang dat het gehele kantoor regelmatig grondig schoongemaakt wordt door een professioneel schoonmaakbedrijf. Maar hoe kun je zelf, samen met je collega’s, het kantoor schoonmaken en schoonhouden? Onze specialisten geven je graag wat tips! Lees meer
 • 12-02-2018

  WC schoonmaken: In 4 stappen brandschoon!

  De WC schoonmaken is voor de meesten één van de minst leuke activiteiten in het huishouden of op de werkvloer. Je wil eigenlijk alleen tijd doorbrengen op het toilet wanneer de nood hoog is en verder zo min mogelijk. Toch is het schoonmaken van de WC essentieel. De vraag is dus: Hoe maak ik mijn WC zo efficiënt mogelijk schoon? Lees meer
 • Schoonmaakbedrijf Oosterhout
  10-10-2017

  Efficiënt schoonmaken: Smart cleaning methode

  Voor schoonmaakbedrijven blijft het een vraag die steeds maar weer gesteld wordt: Wat is nou de meest efficiënte manier om schoon te maken, waarbij alle duurzame en milieubewuste wensen goed nagevolgd worden?

  Een effectieve schoonmaakmethode die al een tijdje actief is binnen de schoonmaakbranche is de Smart Cleaning methode. Wij vertellen je graag meer over de voordelen en de verschillende mogelijkheden.
  Lees meer
 • Plant op kantoor
  28-09-2015

  Welke plant bevordert het binnenmilieu op kantoor?

  De luchtkwaliteit op kantoor is vaak niet al te best. Veel gesloten ruimtes, airconditioning en stofdeeltjes door printers en computers zorgen voor een droge lucht en lage luchtkwaliteit, die vaak ook nog eens te weinig ververst word. Nou kun je een luchtreiniger aanschaffen, maar een veel goedkopere oplossing om de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit op kantoor te verbeteren is simpelweg het plaatsen van planten. Hebben jullie al een plant op kantoor?
  Lees meer
 • Luchtvochtigheid
  28-09-2015

  Luchtvochtigheid op Kantoor is belangrijk

  Lucht bevat vocht, maar de hoeveelheid vocht hangt af van de temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe meer vocht aanwezig. Hoe lager de temperatuur, hoe minder vocht aanwezig is. De ideale luchtvochtigheid is tussen de 50 & 60%.
  We kunnen het zelf maar moeilijk inschatten of de luchtvochtigheid te hoog of te laag is, ondanks dat we er behoorlijk last van kunnen hebben als deze afwijkend is. Maar hoe komt dit eigenlijk?
  Lees meer

Inloggen