Nieuws

 • Schoonmaakbedrijf Oosterhout
  10-10-2017

  Efficiënt schoonmaken: Smart cleaning methode

  Voor schoonmaakbedrijven blijft het een vraag die steeds maar weer gesteld wordt: Wat is nou de meest efficiënte manier om schoon te maken, waarbij alle duurzame en milieubewuste wensen goed nagevolgd worden?

  Een effectieve schoonmaakmethode die al een tijdje actief is binnen de schoonmaakbranche is de Smart Cleaning methode. Wij vertellen je graag meer over de voordelen en de verschillende mogelijkheden.
  Lees meer
 • Plant op kantoor
  28-09-2015

  Welke plant bevordert het binnenmilieu op kantoor?

  De luchtkwaliteit op kantoor is vaak niet al te best. Veel gesloten ruimtes, airconditioning en stofdeeltjes door printers en computers zorgen voor een droge lucht en lage luchtkwaliteit, die vaak ook nog eens te weinig ververst word. Nou kun je een luchtreiniger aanschaffen, maar een veel goedkopere oplossing om de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit op kantoor te verbeteren is simpelweg het plaatsen van planten. Hebben jullie al een plant op kantoor?
  Lees meer
 • Luchtvochtigheid
  28-09-2015

  Luchtvochtigheid op Kantoor is belangrijk

  Lucht bevat vocht, maar de hoeveelheid vocht hangt af van de temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe meer vocht aanwezig. Hoe lager de temperatuur, hoe minder vocht aanwezig is. De ideale luchtvochtigheid is tussen de 50 & 60%.
  We kunnen het zelf maar moeilijk inschatten of de luchtvochtigheid te hoog of te laag is, ondanks dat we er behoorlijk last van kunnen hebben als deze afwijkend is. Maar hoe komt dit eigenlijk?
  Lees meer
 • Toetsenbord schoonmaken
  28-09-2015

  Hoe vies is jouw toetsenbord?

  Engelse wetenschappers hebben onderzocht dat het toetsenbord van je computer meer bacteriën bevat dan de wc bril! Per uitstrijkje zaten er 5400 bacteriën op de wc bril, en maar liefst 7500 bacteriën op je toetsenbord! Niet erg hygiënisch…Maar hoe kan je je toetsenbord schoonmaken? Lees meer
 • 09-01-2015

  OSB Keurmerk 2015 weer binnen

  Vandaag hebben wij het OSB Keurmerk mogen ontvangen voor 2015! Als OSB-lid zijnde is voldaan aan strenge eisen. Als opdrachtgever en/of medewerker kunt u dus wederom op Job Procleaning vertrouwen! Lees meer

Inloggen