Historie

1-4-2015 | Job Procleaning blijft een echt familiebedrijf

Na het vertrek van Ben j.r. is Jeroen Jobse toegetreden tot het familiebedrijf om het team te versterken.

1-1-2014 | Vandaag de dag

Inmiddels bestaat Job Procleaning uit ruim 100 medewerkers en een behoorlijke klantenkring. Daar zijn wij best een beetje trotst op. Door het leveren van een uitgebreid dienstenpakket, hoogwaardige kwaliteit en persoonlijk contact hopen wij zowel bestaande als nieuwe klanten in de toekomst van dienst te mogen zijn. 

2013 | Het kantoorpand is volledig verbouwd

Het kantoorpand is volledig verbouwd naar de moderne maatstaven. De nieuwe uitstraling is fris met duurzame oplossingen. Uiteraard is er ook ruimschoots plaats gemaakt voor meer dan 50 jaar geschiedenis als schoonmaakbedrijf.

1-1-2011 | 3e generatie

Per 1-1-2011 hebben Bas Jobse en Ben Jobse j.r. het stokje overgenomen van hun vaders. Zo is de continuïteit van een echt familiebedrijf ook voor de volgende decennia gewaarborgd.

2000 | Met een nieuw bedrijfslogo de 21e eeuw in

In 2000 wordt het bedrijfslogo ook gemoderniseerd, zodat het klaar is voor de nieuwe eeuw. De slogan “professionals in schoonmaak” wordt toegevoegd zodat de dienstverlening direct duidelijk wordt voor bedrijven die Job Procleaning nog niet kennen.

1994 | Bedrijfsnaam wordt omgezet van “Job knapt ’t op” naar “Job Procleaning”

Dankzij flinke inspanningen van de broers Jobse groeide Job knapt ‘t op uit tot een gevestigde naam in schoonmaakland. Echter wilde de broers dat de bedrijfsnaam wat moderner werd en “schoonmaak” uitstraalde. De naam “Job knapt ’t op” ging de bezemkast in en werd ingeruild voor Job Procleaning.  Het werd de kracht om een uitgebreid dienstenpakket van een grote onderneming te leveren in combinatie met de persoonlijke zorg, interesse en kwaliteit van een familiebedrijf. 

1992 | Verhuizing naar het huidige bedrijfspand

In 1992 werd verhuisd naar een nieuw bedrijfspand, waar zowel voldoende ruimte is voor een kantoor als magazijn voor de opslag van alle schoonmaakmaterialen en middelen. Door de groei was de oude locatie te klein geworden.

1975-1985 | Uitbreiding van schoonmaakdiensten

De drie broers gingen zich naast glasbewassing ook specialiseren in andere schoonmaakdiensten zoals, schoonmaakonderhoud, gevelreiniging en schoorsteenvegen. Op deze wijze kon het bedrijf goed inspelen op de wensen van de klanten. Het bedrijf groeide uit tot een grote speler in de regionale schoonmaakbranche met een behoorlijke klantenkring.

1972 | Ook de broers Ben s.r. en Theo treden toe in het familiebedrijf

Twee jaar na Jac j.r. treden ook zijn broers Ben s.r. en Theo toe in het schoonmaakbedrijf. 

1970 | Jac Jobse j.r. neemt het bedrijf over

De oudste zoon, Jac j.r., neemt het bedrijf en werkzaamheden over van zijn vader.

1963 | Van bakfiets naar 1e bedrijfsauto

Jac s.r. reed op zijn bakfiets met zijn emmertje water en sop de Roosendaalse straten af. Het begon allemaal met het wassen van ramen. Binnen no-time was Jobse een bekende Roosendaalse glazenwasser. De vele aanvragen waren bijna niet bij te benen: het werd tijd voor het grotere werk. Jobse besloot zijn bakfiets in te ruilen voor een bedrijfsauto en struinde bepakt met ladders heel Roosendaal en omgeving af.

1958 | Start van schoonmaakbedrijf door “opa” Jac Jobse s.r.

De liefde voor het schoonmaakvak bloeide al vroeg op bij de familie Jobse. Meer dan 50 jaar geleden startte Jac Jobse s.r. een glazenwasserij, wat later uitgroeide tot een prachtig middelgroot schoonmaakbedrijf met een goede naam in de regio West-Brabant. Jac ging in Roosendaal als zelfstandig glazenwasser aan de slag onder de toepasselijke naam: ‘Job knapt ’t op. Al snel groeide de klantenkring van Jac.

2015 2000 1990 1980 1970 1960

Inloggen