professionals in schoonmaak

Glazenwasser Breda

Bent u op zoek naar eenprofessionele glazenwasser in Breda? Dan bent u bij Job Procleaning aan het juiste adres. Wij zijn al meer dan 50 jaar hét schoonmaakbedrijf in de regio breda voor al uw schoonmaakwerkzaamheden. Al onze glazenwassers zijn VCA-gediplomeerd en werken op allerlei locaties, zoals appartementencomplexen en kantoorpanden.

Het zelf wassen van uw ramen zonder strepen kan een tijdrovende klus zijn. Verder heeft u voor een optimaal resultaat de juiste materialen nodig die vaak te duur zijn voor eenmalig gebruik. Daarnaast kan het wassen van de buitenkant van de ramen een gevaarlijk klusje zijn, omdat men hier vaak voor op een ladder moet staan. Een samenwerking met Job Procleaning kan hierin de uitkomst bieden. Onze medewerkers beschikken over alle kennis en materialen om uw ramen aan zowel de binnen- als buitenkant effectief, veilig en snel te wassen.

Glazen wassen: onze methoden

Ramen wassen kan met behulp van verschillende technieken. Bij Job Procleaning kunt u terecht voor verschillende technieken voor glazenwassen, zoals:

Traditionele glasbewassing

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een een ladder. Dit werkt voornamelijk het beste voor particulieren huizen.

Telescopische glasbewassing

Hierbij wordt gebruik gemaakt van een lange 'telescoopsteel. Ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaken van ramen in hoge kantoorpanden. Laat de hoogte dit niet toe, wordt er ook gebruikt gemaakt van hoogwerkers of een gondelinstalatie.

Professionele glazenwasser in Breda

Schone ramen en glazen deuren zijn het visitekaartje van uw kantoor. Niks is zo storend als vuile ramen met vlekken aan de binnen- of buitenkant. Daarnaast geeft het direct een verkeerde impressie over uw bedrijf aan klanten, leveranciers en potentiële nieuwe medewerkers. Bij Job Procleaning helpen we u om uw ramen weer stralend schoon te krijgen, zodat u gewoon kunt focussen op de kernzaken van uw bedrijf.

Kunnen we u helpen met glazen wassen in Breda?

Job ProCleaning is een betrouwbare partner die kiest voor een persoonlijke aanpak waarbij service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. We zorgen voor een vast contactpersoon zodat er altijd iemand voor u klaar zal staan. Bent u benieuwd naar onze referenties en opdrachtgevers? Bekijk dan onze referentiepagina. Nadat u een offerteaanvraag bij ons hebt ingediend zullen we samen met u bepalen welke methode voor glasbewassing het beste bij uw bedrijf past.