Gevelreiniging Breda

Door het weer, wind en vervuiling in de lucht dienen uw gevels van tijd tot tijd gereinigd te worden. Een vervuilde en verouderde gevel verliest zijn uitstraling, maar door gevelreiniging kunt u uw pand weer een nieuw leven inblazen.  Op deze manier gaat u vocht, schimmelvlekken en isolatieproblemen voor langere tijd tegen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Hoeveel kost het om een gevel te reinigen in Breda?

De kosten van het reinigen van een gevel verschillen per gevel. Zo wordt er gewoonlijk een prijs per vierkante meter gegeven en ligt het er aan welke werkzaamheden onder de gevelreiniging worden meegenomen. Zo zal het bijvoorbeeld meer kosten om een gevel te laten reinigen, voegen en impregneren dan enkel de gevel te laten reinigen. Ook het materiaal van de gevel kan invloed hebben op de kosten. Vraag daarom vrijblijvend een offerte aan voor een prijsopgave op maat.

De werkwijze van Job Procleaning

Onze gevelreinigers hebben jarenlange ervaring en weten welke materialen en apparatuur het meest geschikt zijn voor u gevel. Natuurlijk hebben wij oog voor het milieu, en werken we enkel met de minst milieubelastende reinigingsproducten. We bekijken uw gevelmateriaal en de aard van de vervuiling om de gevel zo effectief en efficiënt mogelijk te reinigen.

Om de gevel schoon te maken, reinigen we deze met behulp van koud of heet water. Onder hoge druk spuiten we het water tegen de gevel. Door de hoge druk zal de gevel niet beschadigen, en zullen we snel resultaat zien.  De vervuiling wordt op deze manier losgeweekt.

Gevel ook laten impregneren?

Als u uw gevel impregneert, wordt de gevel waterafstotend door het aanbrengen van een impregneervloeistof of crème. Dit zorgt er voor dat uw gevel minder vaak hoeft worden gereinigd, doordat de impregneervloeistof beschermt tegen indringen van vuil en vocht. Daarnaast wordt de levensduur van uw gevel verlengd wat zelfs kan lijden tot een waardestijging van uw gebouw.

Kunnen we helpen met het reinigen van uw gevel in Breda?

Het is erg belangrijk dat gevelreiniging wordt uitgevoerd door een deskundig bedrijf. Het reinigen van een gevel onder een te hoge of te lage druk, of het verkeerde toepassen van chemicaliën kan leiden tot blijvende schade aan de gevel.

Bent u woonachtig in of rond Breda en wilt u uw gevel door een echte professional laten reinigen of impregneren? Dan nemen wij deze klus graag voor onze rekening. Job Procleaning is een betrouwbare partner die een persoonlijke aanpak voorop stelt.  Onze specialisten adviseren u graag en vrijblijvend over de beste reinigingsmethode voor uw gevel.

Neem Contact op