Blog

 • Plant op kantoor
  28-09-2015

  Welke plant bevordert het binnenmilieu op kantoor?

  De luchtkwaliteit op kantoor is vaak niet al te best. Veel gesloten ruimtes, airconditioning en stofdeeltjes door printers en computers zorgen voor een droge lucht en lage luchtkwaliteit, die vaak ook nog eens te weinig ververst word. Nou kun je een luchtreiniger aanschaffen, maar een veel goedkopere oplossing om de luchtvochtigheid en luchtkwaliteit op kantoor te verbeteren is simpelweg het plaatsen van planten. Hebben jullie al een plant op kantoor?
  Lees meer
 • Luchtvochtigheid
  28-09-2015

  Luchtvochtigheid op Kantoor is belangrijk

  Lucht bevat vocht, maar de hoeveelheid vocht hangt af van de temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe meer vocht aanwezig. Hoe lager de temperatuur, hoe minder vocht aanwezig is. De ideale luchtvochtigheid is tussen de 50 & 60%.
  We kunnen het zelf maar moeilijk inschatten of de luchtvochtigheid te hoog of te laag is, ondanks dat we er behoorlijk last van kunnen hebben als deze afwijkend is. Maar hoe komt dit eigenlijk?  Lees meer
 • Toetsenbord
  28-09-2015

  Hoe vies is jouw toetsenbord?

  Engelse wetenschappers hebben onderzocht dat het toetsenbord van je computer meer bacteriën bevat dan de wc bril! Per uitstrijkje zaten er 5400 bacteriën op de wc bril, en maar liefst 7500 bacteriën op je toetsenbord! Niet erg hygiënisch…Maar hoe kan je je toetsenbord schoonmaken?

  Lees meer

Inloggen